D5A TA HE KC 112 kW

D5A TA HE KC 112 kW

Beskrivelse

Volvo Penta D5A TA er en 50 Hz, 1500 rpm, in-line 4-cylindret, 4,7-liters direkte injiceret marine diesel hjælpemotor med en vandkølet udstødningsmanifold, turbo og efterkøler.


DET PERFEKTE MATCH

Volvo Penta's komplette udvalg af marine dieselmotorer tilbyder pålidelig og brændstofeffektivitet, indbygget elproduktion og strøm til kraner, pumper, luftkompressorer og andet tungt udstyr.

PÅLIDELIG OG KRAFTFULD

Uanset hvilken applikation, er denne hjælpemotor robust designet med en stigeramme boltet til motorblokken som derved gør den yderst pålideligt. Dens velafstemte komponenter kombineret med et indsprøjtningssystem og en turbo, giver en kraftig motor med hurtig respons til belastningsvariationer.

ROBUST OG STILLE

En stiv in-line cylinderblok med generøse dimensionerede krumtapakselager, sammen med vandkølet udstødningsmanifold og turbo, giver en robust motor, der gør det muligt for tavs løb og forbedret komfort på tøjet.

HØJ KOMFORT OMBORD

De minimale vibrationer og lave lydniveauer i denne robuste dieselmotor, bidrager til at give høj komfort ombord.

SERVICE VENLIGT

Let tilgængelige vedligeholdelsespunkter og single-side servicering bidrager til, at motoren er nem at betjene. Selv større vedligeholdelse er muligt at udføre ombord.

MARINE KOMMERCIEL KONTROL SYSTEM

Volvo Penta Marine Kommerciel Kontrol System er et motorstyrings- og overvågningssystem, der nemt integreres i skibets kontrolsystem. Alle handlinger vises med tekstbeskeder, på et hvilket som helst angivet sprog og logges ind i en ikke-sletbar hukommelse.

TEKNISKE EGENSKABER

  • Fremragende drejningsmomentegenskaber - Godkendt af større klassifikationsselskaber - Pålidelig ydeevne for maksimal oppetid
  • Fremragende overvågning med Volvo Penta Marine Commercial Control System - Robust motor design til pålidelig drift - Let tilgængelige servicepunkter og single-side servicering

Teknisk Data

  • Skrueaksel kW / hk: 112
  • Rpm: 1500
  • Antal Cylindre: 4
  • Motor Volume liter / cui: 4,7