penta underside

Volvo Penta-ydelse fås til enhver opgave.

Planende arbejdsbåde kan vælge mellem Volvo Penta IPS, agterdrev eller indenbords motorer.Deplacement og delvist planende fartøjer: 100-1890 hk indenbords. 

Volvo Penta motor serien tilbyder en kombination af høj effekt, lav vægt, lavt brændstofforbrug som for blot nogle år siden var uopnåeligt.

JL SKIBSSERVICE er certificeret center og serviceorganisation for Volvo Penta kommerciel i Danmark, med egne applikations ingeniører, servicepersonel, samt velassorteret service værksted.

Samtidigt har vi et stort netværk af autoriserede kommercielle forhandlere fordelt over hele landet som sikre vores kommerciel kunder den bedste service.

Vi varetager salget af kommercielle motorer i Danmark for Volvo Penta , direkte til slutbrugere, værfter, rederier og gennem vores store forhandlernet.

JL Skibsservice har et tæt samarbejde med Volvo Penta`s personale på Volvo Penta AB i Sverige, men har selvfølgelig vores egne specialkompetencer, salgssupport og reservedelsafdeling.

Kommerciel kunder kan ansøge om en reservedelskonto direkte hos JL Skibsservice inkluderet en døgnet rundt tilgængelighed via internettet.

I vores webshop findes alle sprængskitser af Volvo Penta`s motorer som der findes reservedele til.

På vores eget lager har vi ca. 100.000 forskellige artikler og det som ikke findes tilgængeligt lokalt får vi leveret fra centrallagerne indenfor 24 timer.

Vi sender reservedele over hele verden. Alle reservedelsaftaler er individuelle. Kontakt vores reservedelsafdeling.

a8cd4cea7f14e487639bd314a3bddbedGÅ TIL VORES NYE WEB SHOP HER