2326x600 ml fwd features dealerfinder

Egenskaber og fordele

Alsidige regler

Uanset om du er ved at surfe, fiske eller bare sejler rundt, er Volvo Penta Forward Drive designet til at rumme en lang række vandsport og en aktiv livstil på vandet. Kombinationen af DuoProp fremdrivnings- og fremadvendte propeller giver uendelig sjov på vandet, samtidig med at den leverer overlegen brændstoføkonomi, hastighed, acceleration og manøvredygtighed.

Download brochure

New Direction Of Fun (PDF, 13,1 MB)

 

Performance

Variable trim vinkler giver den rette fremdrift til fritids cruising såvel som tophastigheder, der er højere end ved en indenbords. Og hurtigere til at plane? Meget hurtigere end konventionelle indenbords. Drejninger er meget nemme og hurtigere takket være retningsstyrke.

1860x1050 ml fwd effic perf teaser2
1860x1050 ml fwd flex teaser2

PowerTrim

Powertrim gør det muligt for chaufførerne at tilpasse deres vandsportserfaring med en justerbar vinkelsving. Variabel, nedadgående trækkraft trækker det nederste af båden imod vandet. Dette bruges i kombination med en forstørret kontaktplade, der finjusterer din wake surfing bølge, og wakeboarding vågner på farten. Når du er på farten, tillader trim nem og behagelig krydstogt.

 

Fordelene

Forward Drive er et nyt fremdriftssystem, der udnytter Volvo Penta fremadrettet teknologi til at levere fantastiske resultater. Det innovative system giver alsidighed, øget passagerkomfort, effektivitet, fleksibel trim og en lang række ydeevnefordele. Det er det mest alsidige præstationssystem der er tilgængeligt. Med DuoProp modroterende propeller, der har et hårdt greb, får du enestående fremdrift og tro tracking, samt hurtigere acceleration. Og siden propellerne vender fremad, øger du sikkerheden ved surfing eller waterskiing bag båden.

 

1860x1050 ml fwd versatt teaser3

Alsidighed

Volvo Penta Forward Drive giver dig alsidighed og forbedrer næsten enhver brug af din båd, fra cruising til performance til alle former for vandsport.

1860x1050 ml fwd comfort teaser3

Komfort

Fordi Volvo Penta Forward Drive er under båden, er der mindre støj og udstødningsgasser sammenlignet med en indbygget installation. Dette betyder mere komfort. Og takket være Duoprop får du en glattere tur.

1860x1050 ml fwd effic teaser3

Effektivitet

Når man taler om Duoprop, giver denne Volvo Penta innovation bedre bide, acceleration og hastighed på en mere effektiv, jævn måde, hvilket øger brændstoføkonomien.