repowering

Repowering

Invester i en bedre sejloplevelse

Har din båd mistet noget af sin tidligere magt og herlighed? En smart måde at forbedre din båds generelle ydeevne på, og tage din sejlads til et nyt niveau er simpelthen at udskifte din motor. En ny motor kan give dig en renere, hurtigere, mere støjsvage og mere behagelig sejleoplevelse samt give ro i sindet. En ny motor vil samtidig også øge værdien af din båd.

Ny køreglæde
Kraft og ydeevne

Ny køreglæde

Installation af en ny motor vil mærkbart forbedre din båds præstation. Volvo Penta's globale forhandlernetværk vil altid kunne hjælpe dig med både at finde, og installere en passende motor til dit fartøj. Med den rigtige motor, kan du nyde bedre acceleration, øjeblikkelig reaktion og høj farthastighed. Manøvredygtighed forbedres sammen med komforten ombord takket være mere støjsvage drift og lavere vibrationsniveauer.

Power, du kan tro på
Sikkerhed og pålidelighed

Power, du kan tro på

Opgradering vil bringe en lang række fordele. Volvo Pentas nye motorer har design hensyn og integrerede funktioner til beskyttelse af både fører og motor. Og da motoren er ny, nyder du Volvo Pentas 2 + 3 års garanti. Vigtigst er det, at du kan have ro i sindet, da det følger med at vide, at din båd er pålidelig og vil sejle dig sikkert ud på havet, hver dag.

Renere, og mindre støj ved sejlads
Lavere emissioner

Renere, og mindre støj ved sejlads

En af Volvos kerneværdier er at passe på miljøet. Med vores innovative transmissionsteknologier og lavemissionsmotorer vil dine forbrugs- og emissionsniveauer falde - alt sammen sammenlignet med ældre motorer med ældre teknologi - og du vil nyde en roligere og mere komfortabel sejladsoplevelse.

Nye muligheder til din båd
Brugertilpasning

Nye muligheder til din båd

For mange bådsejere betyder repowering, at skifte fra en mekanisk styret motor til en med elektronisk styring. Resultatet er en mere jævn sejlads og en helt ny følelse til bådens styring. Repowering åbner også døren for andre forbedringer. For eksempel tilbyder det sofistikerede Electronic Vessel Control system (EVC) enestående kontrol over bådens motor og fremdrift, og kan opgraderes med yderligere valgmuligheder. Og selv hvis du skulle vælge at beholde den mekaniske styrende, betyder en repowering, at du vil kunne drage nytte af nye, intuitive kontrol, der forbedrer din sejloplevelse.

Repowering kits

Volvo Penta har udviklet repowering kits for at sikre en sikker, nem og omkostningseffektiv udskiftning. Hvert kit er lavet til at matche, og er blevet grundigt testet, samt vil medføre minimal indvirkning på dit eksisterende motor fundament. Alle dele og komponenter er inkluderet, sammen med komplette installationsanvisninger. Din Volvo Penta-forhandler vil være i stand til at hjælpe dig gennem hele repoweringsarbejdet.

Udskift din gamle Volvo Penta Motorer med en ny

Udskift din gamle Volvo Penta Motorer med en ny

Udskift din gamle diesel- eller benzinmotor med en ny Volvo Penta D1 eller D2 motor. D1 / D2 Repowering Kit gør det nemmere at installere den nye motor og medføre minimal indvirkning af din eksisterende motor seng.

D1/D2 Repowering Kit leaflet

D3 repowering kit

D3 repowering kit

Udskift din gamle diesel- eller benzinmotor med en ny Volvo Penta D3 dieselmotor. D3 Repowering Kit gør det muligt at beholde og udnytte dit eksisterende Volvo Penta drev.

D3 Diagrams and installation instructions

D3 Repowering Kit leaflet

Udskiftning fra andre motormærker

Yanmar – Installation instructions – Shaft (PDF, 3.8 MB)

Yanmar – Installation instructions – S-drive (PDF, 2.1 MB)

Læs mere om repowering

Downloads

Repowering brochure (PDF, 0.8 MB)